Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, mobiltelefonnummer, mailadresse, betalingskorttype, IP adresse samt produktdata. Formålet er at anvende data i forbindelse med bestilling og behandling af ordrer via webshoppen. Data opbevares i 5 år fra fakturadato. Data slettes efter udgangen af regnskabsåret efter de 5 år. Data kan ændres i forbindelse med ændret adresseoplysning, telefonnummer etc. Retsgrundlaget for behandling af oplysninger er EU persondataforordningen art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Webstatistik for webshop: Når du handler i vores webshop, samles der statistik i forbindelse med produktsalg – informationerne anvendes til analyseformål, optimering af produktsortiment, til emailmarkedsføring og til økonomistyring.  Retsgrundlaget for behandling er EU persondataforordnings art 6 stk. 1 litra f.

Når du kontakter os via vores webshop, har vi brug for din e-mailadresse, navn, evt. adresse og telefonnummer for at kunne besvare dine evt. spørgsmål. Retsgrundlaget for behandling af oplysninger er EU persondataforordningen art 6, stk. 1, litra c og f.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, har vi brug for navn og mailadresse. Formålet er at anvende data til at sende nyhedsbreve (emailmarkedsføring) ud til dig via mail ca. 6-24 gange årligt – data opbevares i vores nyhedsbrevskartotek så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbreve. Afmelder du din mailadresse på vores nyhedsbrev, bliver dine data afmeldt og slettet. Data kan ændres i forbindelse med ændret mailadresse eller navn. Du vil blive bedt om særskilt samtykke til elektronisk markedsføring, jf. markedsføringsloven § 10, stk. 1. Retsgrundlaget for behandling er EU persondataforordnings art 6 stk. 1 litra c og f.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere ordren/pakken til dig.  Vi videregiver navn, adresse, mailadresse, ordrenummer, leveringsønsker samt mobiltelefonnummer til GLS, Postnord evller anden fragtudbyder – som skal levere pakken til dig. Mailadressen og mobiltelefonnummer bliver anvendt af fragtudbyderen, for at denne kan advisere dig, at pakken er klar til afhentning. Vi videregiver navn og adresse til postnord ved brevforsendelse.

Ved køb af ikke lagerførte varer (dropshipping) kan de nævnte oplysninger videregives til producenten/distributøren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen direkte til dig. Ved reklamationsbehandling af en købt vare, udleverer vi i få tilfælde data til leverandøren. Dette med henblik på godtgørelse af varens værdi eller såfremt en erstatningsvare skal sendes direkte hjem til dig.

Dine oplysninger videregiver vi også til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet udvikling, teknisk support og forbedringer af vores site, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting. Desuden til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot, så vi kan vi kan sende dig en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemme-side. Vælger du at lave en anmeldelse på deres site, bliver TrustPilot derefter dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Alle disse virksomheder er databehandlere for os og behandler de data, som vi er dataansvarlig for, og som du har lånt os. Derfor er det vigtigt for os at passe godt på dem, hvorfor databehandlerne ikke må anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fuld fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Dette for at sikre, at dine data er bedst muligt beskyttet hos os og vores samarbejdspartnere.

Ordrebeløbet og betalings-Identifikationsnummer(betalingsreferencenummer) videregives til Quickpay/nets/teller i forbindelse med, at vi skal hæve beløbet fra dit betalingskort (formål), når ordren sendes til den oplyste leveringsadresse.

Vi videregiver informationer vedr. ordredata (navn, adresse, e-mail, produktdata) til E-mærkets kunde- og fragtscore. E-mærket udsender en kundetilfredshedsvurdering til dig således, at du har mulighed for at vurdere os, herunder bestilling, levering og kundeservice.  Formålet er at forfølge vores interesse i, at vi til stadighed optimerer vores serviceniveau, optimerer vores produktsortiment og optimerer webshoppens brugervenlighed. Retsgrundlaget for behandling er EU persondataforordnings art 6 stk. 1 litra f.

IP adressen er det digitale dataspor, som anvendes, for at kunne tilgå et webside, IP adressen er din computers visitkort, for at kunne besøge forskellige websider, IP adressen lagres i shoppen ved ordreafgivelse. IP adressen kan anvendes i forbindelse med evt. svig. Retsgrundlaget for behandling af oplysninger er EU persondataforordningen art 6, stk 1, litra b og c.

Ved reklamationer på produkter kan der ske videregivelse af din ordreoplysninger til leverandøren, således at vi kan behandle din reklamation hurtigere. Der videregives kun oplysninger vedr. dit køb, og oplysninger bruges kun til dokumentation for købet af det pågældende produkt, som klages over.

Personoplysningerne registreres hos Horselab ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  Den dataansvarlige på https://www.horselab.dk er Horselab ApS som er dataansvarlig for persondata (administration af data). Horselab ApS, A.P. Møllers Alle 9B, 2791 Dragør, CVR. Nr 40680497. Kontakt: info@horselab.dk eller telefon 4046 1180 på hverdage mellem kl. 09:00-18:00.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@horselab.dk. Denne persondatapolitik kan blive ændret. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt for at holde dig opdateret.