OM HORSELAB

Herover ses Signe fra Horselab sammen med Zamba aka Zambalicious 😀🐴

Vi driver Horselab.dk som en webshop vi selv gerne ville handle i.

Og det betyder, at vi yder den service, som vi selv ønsker at få, når vi handler online. 

Vi har fuldt fokus på:

  • At vejlede. Hvis du som kunde hos os, har spørgsmål til en vare, slipper vi dig først, når du har fået svar på dit spørgsmål. Vi undersøger altid til bunds og følger til dørs. 
  • At være tilgængelige. Dvs at du altid kan ringe eller skrive til os. Det meste er nemmere, hvis man kan få en snak om det.
  • At føre produkter vi står inde for. Vi er ikke dén butik, der har det største udvalg. Til gengæld står vi inde for alt det vi sælger. Det er ting vi selv bruger, eller også har vi undersøgt varerne og de forskellige brands. 
  • At det skal være nemt at returnere. Vi spørger ikke hvorfor – hvis du har fortrudt, returnerer du blot, og vi ekspederer som regel på 1-2 dage. 
  • At tilbyde vores kunder en tryg handel. Vi er godkendt af E-mærket, dvs at det er 100% sikkert at handle hos os, vores kunder kan få gratis juridisk assistance af E-mærket, hvis et problem skulle opstå. Vi er anmeldt helt i top på Trustpilot, hvor næsten 700 kunder har givet os karakteren 4.9 ud af 5 mulige stjerner.
  • At pakke meget omhyggeligt. Vi håndterer pulver, væsker og udstyr, og pakker alt så det kan nå sikkert frem. 
  • At stå ved – og rette – vores fejl. For ind i mellem går ting ikke efter planen. Og hvis noget ikke går som planlagt, så får du besked fra os, og vi følger altid processen helt til dørs.

Du finder Horselab på yderste spids af Amager, nemlig Dragør. Herfra sender vi topkvalitets tilskud, udstyr og tøj til hele Danmark hver eneste dag. 

Vi er anmeldt helt i top på Trustpilot, hvor tæt på 700 kunder har givet os karakteren 4.9 ud af 5 mulige stjerner.

Signe & Christian, ansvarlige indehavere. 

Telefon: +45 40 46 11 80 

VI ER LIGE HÉR...!

A.P. Møllers Allé 9D
2791 Dragør

Vores telefoner er åbne Mandag til Fredag, 09:00 – 18:00

Kom og prøv tøj og se varer – eller afhent. Vores showroom i Dragør er åbent efter aftale, ring 40 46 11 80

Virksomhedsoplysninger

Horselab ApS
A.P. Møllers Allé 9D
2791 Dragør

CVR: 40680497

Bank: Danske Bank, Reg. nr. 3409 Konto 12849389

Telefon: +45 2420 2067
E-mail: kundeservice@horselab.dk
www.horselab.dk


24/7 selvbetjening

Ordrer afgivet på www.horselab.dk kan være på vej med posten umiddelbart efter ordreafgivelse, uanset om det er til privat kunder eller forhandlere.

Forsendelser kan altid spores med Track & Trace ved hjælp af forsendelses nummeret der fremgår af leveringsbekræftelsen (sendes automatisk via email).

Næsten alle ordrer afgivet inden kl. 13:00 bliver afsendt samme dag – dog med forbehold for udsolgte varer, restordrer mv. Vi opdaterer vores kunder løbende om leveringstid mv.

RETUR

Hvis du vil sende varer retur, kan du anvende vores returportal: Køb pakkelabel til retur.